Over ons

ROHANDRIVE

Professionele rijlessen bij rijschool Rohandrive in Den Haag en omgeving

Als je op zoek bent naar een professionele rijschool in Den Haag en omgeving, dan is rijschool Rohandrive een uitstekende keuze. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige rijlessen aan in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Leidschenveen, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam (omstreken), Wassenaar, Katwijk, Wateringen en Naaldwijk. Bovendien geven wij ook automaat rijlessen, zodat je de keuze hebt om te leren rijden in een handgeschakelde of automatische auto.

Onze rijinstructeurs zijn allen gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijles. Zo weet je zeker dat je bij ons in goede handen bent tijdens je rijopleiding.

Bij rijschool Rohandrive staan we garant voor kwaliteit en veiligheid.

Flexibele rijlessen in Den Haag: kies voor kwaliteit en veiligheid bij rijschool Rohandrive

Rijschool Rohandrive in Den Haag biedt rijlessen aan met vrouwelijke en mannelijke instructeurs. Ons team bestaat uit gediplomeerde rijinstructeurs met jarenlange ervaring, zodat je altijd kunt leren van een professioneel en ervaren instructeur. Wij bieden flexibele rijlessen aan in de regio Den Haag en omgeving, zodat je op een moment dat het jou uitkomt kunt leren rijden. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met rijlessen bij rijschool Rohandrive.

Our History

Rijlessen bij Rohandrive

Vraag een gratis proefrijles aan

RIJSCHOOL DEN HAAG EN OMGEVING

Bij Rohandrive geven we professionele rijlessen in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Leidschenveen, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam (en omgeving), Wassenaar, Katwijk, Wateringen en Naaldwijk. Onze ervaren instructeurs helpen je graag op weg naar het behalen van je rijbewijs in één van deze regio’s.

Of je nu rijles nodig hebt als beginner, als zenuwachtig bestuurder of voor een spoedcursus: bij Rohandrive ben je aan het juiste adres. Onze instructeurs begeleiden je op een rustige, doelgerichte manier naar het rijbewijs.

ROHANDRIVE

Betrouwbare rijschool in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken

Rij- opleiding op maat

Bij Rohandrive bieden we professionele rijlessen op maat aan om u efficiënt en effectief voor te bereiden op uw rijexamen. Onze ervaren instructeurs werken met u samen om een opleidingsplan op te stellen dat aansluit bij uw leerstijl.

Vrouwelijke en mannelijke instructeur

Bij Rohandrive hebben we zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs om aan de behoeften van alle leerlingen te voldoen. Onze professionele instructeurs zijn ervaren en zorgen voor een veilige en leerzame rijervaring voor iedereen.

Begin al vanaf 16,5 jaar

Bij Rohandrive kunt u al vanaf 16,5 jaar rijlessen volgen om u op een veilige manier voor te bereiden op het rijexamen. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt achter het stuur.